Som far til 2 dejlige piger, der nu er blevet store, ved jeg hvor dejligt det er nu at have billeder, fra perioden med det totalt nuttede udtryk, det tjavsede hår, de manglende tænder, osv.  Jeg kan nu også godt huske, hvor besværligt det var at få bestilt billeder. Der kom en kuvert væltende ind af døren, med et hav af billeder. Ovenikøbet kun med det ene billede, som fotofirmaet havde udvalgt. Der var år, hvor det bare ikke var det rigtige udtryk. Der var også år, hvor mormor helst ville have et sort/hvid og farmor helst et farve. Øv bøv. De fik det samme.

I 2009 gjorde jeg en gammel drøm til virkelighed. Jeg startede som selvstændig fotograf. En rigtig god beslutning. Jeg fandt hurtigt ud af, at mine mange år som far og spejderleder, havde gjort mig super god til børn. Fik meget ros for den tryghed og oplevelse, jeg kunne give børnene ved en fotografering OG for de fotofantastiske billeder der kom ud af det. Fotofanten blev født.

I dag har fotofanten fået mange nye venner. Der fotograferes skønne unger i det meste af Danmark. De fleste tager jeg selv, men det kan ske at der i enkelte perioder, er andre fotografer på besøg. Selvfølgelig fotografer, der ligesom jeg, er super gode til børn og som formår at skabe den rigtige fotofantastiske stemning, der giver de gode billeder.

Jeg glæder mig til at møde dig og dine!

MVH

Jan Nanfeldt

PS.: Fotofanten er en ansvarlig virksomhed! Derfor sker ALT Fotofantens efterbehandling og produktion i Danmark, efter gældende danske miljøregler og overenskomster. Vi tager meget gerne erhvervspraktikanter og er vilde med at gæste på temadage for lidt større børn og voksne.