login for at se billeder

sikker-e-handelimgres

“Alt det med småt”

Ordrebekræftelse
Straks efter bestillingen sendes en ordrebekræftelse til den indtastede e-mail-adresse. Hvis denne bekræftelse ikke kan leveres pga. en forkert indtastet e-mail-adresse eller hvis postkassen er fuld, er bestillingen alligevel gældende. Hvis der opstår tvivl om bestillingen er gennemført, skal man straks kontakte os for at få det afklaret.

Fortrydelsesret
Det er desværre ikke muligt, at ændre i ordren, når den først er blevet bekræftet af køber.

Reklamationsret
Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl kan returneres og ombyttes senest 14 dage efter fakturadatoen. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen. Da der er tale om håndarbejde, vil vi dog gøre opmærksom på, at der ikke altid kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen variere. Derimod er der ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

Betaling
Alle bestillinger tillægges et gebyr til ekspeditions omkostninger. Gebyrets størrelse fremgår på den side, hvor købet godkendes. Vælges betaling over netbank, er købet godkendt og betalingen forfalder STRAKS. Vælges betaling med Visa/Dankort, trækkes pengene først ved afsendelse.

Priser
Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Vi tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer eller på andre sider på hjemmesiden.

Levering
Alle bestillinger sendes som hovedregel direkte til den adresse, der angives ved bestillingen. Leveringstiden er normalt 1-2 uger.